O nas

O nas

Smo uspešno mizarsko podjetje  specializirano za izdelavo in montažo biolesnih izdelkov ter vseh vrst ostalega lesenega pohištva.

Iz starega tesanega lesa vam po vaših željah izdelamo hiše, celotno notranjo opremo ter trgovinsko in gostinsko opremo. Izdelamo vam tudi pohištvo po meri. Delujemo na območju celotne Evropske unije in uporabljamo le preverjeno najboljše materiale.

 

V SOŽITJU Z NARAVO IN TOPLINO LESA

Mizarstvo Ornik smo podjetje v Sloveniji, ki izdeluje izdelke iz starega tesanega lesa in s tem ohranja naravno dediščino naših dedov in babic. Les ki ga uporabljamo je star od 100 do 500 let in je tesan na stari ročni način katerega preoblikujemo v izdelke, ki nas popeljejo daleč nazaj, ko smo živeli še na prijaznejši naraven način.  Naše Mizarstvo Ornik ima veliko izkušenj tudi z restavriranjem baročnega, stilnega pohištva, izdelavo in dodelavo opreme za cerkve, kapelice in druge sakralne spomeniško zaščitene objekte.  Z večletno prisotnostjo na slovenskem in tujem tržišču smo pridobili tudi veliko izkušenj in znanja, h kateremu strmimo tudi v prihodnje. Poznani pa smo tudi po doslednosti in najvišji kvaliteti izdelkov, upoštevanju rokov izdelave in skrbi za okolje.